Qui sóc?

Sóc formadora i consultora de llengua i cultura empresarial xinesa; professora de xinès, castellà, català i anglès; traductora i intèrpret.

Primera doctora xinesa en llengua catalana, i bona coneixedora d'ambdues cultures.

Guanyadora del Premi IEC de la Secció Filològica Pompeu Fabra de Gramàtica 2021.

Professora de la llengua xinesa, investigadora de la Càtedra d'Estudis Asiàtics de la Universitat de Lleida (UdL).

Tinc experiència professional a una empresa multinacional alemanya i una altra nord-americana de comerç internacional que operen a la Xina. Bona coneixedora de la cultura xinesa i protocols comercials a la Xina, especialment els costums i normatives del país que cal tenir en compte les empreses estrangeres.

Doctora en lingüística catalana per la Universitat de Barcelona (UB) i la UdL.

Màster en Traducció, Interpretació i Estudis Culturals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Llicenciada en Filología i Literatura Hispànica per la Shanghai International Studies University (SISU).

Què proveeixo?

Ajudo les empreses a desenvolupar negocis a la Xina. Ofereixo serveis de formació de llengua i cultura empresarial xinesa (el mandarí), consultoria de protocols de negocis a la Xina i serveis de traducció & interpretació. Em baso tant en experiència i coneixement propi com en experiència pràctica d'altres (familiars, amics i altres coneguts).

Per a empreses amb negocis a la Xina, us elimino les barreres de llengua i cultura, i us facilito el procés de comunicació amb els clients xinesos.

Per a les persones que s'animeu a aprender la llengua xinesa (el mandarí), us ensenyo tant la llengua com la cultura xinesa amb una metodología divertida, dinàmica i productiva.

Per a agències o altres entitats que necessiteu traductors, intèrprets o mediadors interculturals, us ofereixo serveis professionals de alta qualitat.